• ATENCIÓN!!!

  • Topkayak.com no se hace responsable de la veracidad del contenido de los mensajes del foro. Top Kayak SL se reserva el derecho de despublicar mensajes del foro si se consideran ofensivos.

Kayak surf a Tarragona, dissabte 4 nov.

Foro en Top Kayak

Autor: Santi

(cat)
El Club de Piragüisme Costa Daurada us convida a la concentració de kayak surf que farem aquest dissabte a la platja del Miracle de la ciutat de Tarragona, a partir de les 9 del matí.
Han confirmat la seva participació al voltant de 25 kayakistes de diferents clubs, en un intent de consolidar per a l'any vinent un Campeonat o Copa de Rodeo-Surf a la Mediterrània.
La concentració està oberta a tots els palistes federats i no hi ha cap limitació en el tipus d'embarcació, tot i que majoritàriament seran de rodeo o frestyle. Els participants han de portar casc i armilla salvavides, es recomana anorac, i el tapabanyeres de neoprè. L'aigua està a uns 18 graus, i la previsió és de mar de fons amb onades al voltant de 1 m, cel ennuvolat i plugims dispersos. El punt de trobada disposa d'aparcament gratuït i cobert, a peu de platja, davant de l'amfiteatre romà.
Es recomana una trucada de preinscripció per avisar-vos del possible canvi de platja, si a última hora n'hi ha una altra que reuneix millors condicions.
Per a més informació podeu contactar amb el Santi al 606 414 223.
Us esperem!
Club de Piragüisme Costa Daurada.

(esp)
Kayak surf en Tarragona, sábado 4 nov.
El Club de Piragüisme Costa Daurada os invita a la concentración de kayak surf que tendrà lugar este sábado en la playa del Miracle de la ciudad de Tarragona, a partir de las 9 de la mañana.
Han confirmado su asistencia alrededor de 25 kayakistas de diferentes clubs, en un intento de consolidar para el próximo año un Campeonato o Copa de rodeo-surf en el Mediterraneo.
La concentración està abierta a todos los palistas federados, no hay ninguna limitación en cuanto a los barcos, aunque mayoritariamente seran de rodeo o frestyle. Los kayakistas deberan usar obligatoriamente chaleco y casco, se recomienda anorac, y cubre de neopreno. El agua està a unos 18 grados, y la previsión es de mar de fondo con olas alrededor de 1m, y nuvolosidad abundante con lloviznas intermitentes. El punto de encuentro tiene un parking gratuïto y cubierto, a pie de playa, delante del anfiteatro romano.
Se recomienda una llamada de preinscripción para avisaros del posible cambio de playa, si otra reune mejores condiciones a última hora.
Para más información podeis contactar con Santi en el 606 414 223.
Os esperamos!
Club de Piragüisme Costa Daurada.